Acasă Anchete CJ Ilfov l-a acționat în instanță pe administratorul special al CM Eco...

CJ Ilfov l-a acționat în instanță pe administratorul special al CM Eco Igienizare

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov l-a acționat în instanță pe administratorul special al Companiei Municipale Eco Igienizare, Bogdan Pascu, după ce acesta din urmă a susținut public că în mai multe localități din vecinătatea Capitalei nu se aplică tratamente împotriva țânțarilor și că insectele, după ce se înmulțesc, migrează în București.

Serviciul Judeţean de Dezinsecţie şi Ecologizare Mediu Ilfov a demarat acţiunile de combatere a țânțarilor cu aproximativ două luni înainte ca tratamentele să fie aplicate şi în Capitală. Până în prezent, s-au făcut patru acțiuni de dezinsecție terestră și una din avion, amintește Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov.

Consiliul Județean Ilfov l-a somat pe Bogdan Pascu să își ceară scuze public pentru afirmațiile făcute, lucru pe care nu l-a făcut. ”Drept urmare, am decis să cerem în instanță despăgubiri în valoare de 25.000 de lei. Consider că afirmațiile lui Bogdan Pascu au adus un prejudiciu de imagine instituției pe care o conduc. Toți banii vor fi donați Centrului de Reabilitare și Salvare a Animalelor Sălbatice Fundaţia Visul Luanei din Popești-Leordeni, județul Ilfov. Acest centru este locul în care mii de suflete primesc, anual, o a doua șansă. La viață și la libertate. În acest loc sunt tratate în momentul de față aproximativ 200 de animale sălbatice mici: arici, vulpi, căprioare, pescăruși, porumbei, țestoase și multe altele. Toate sunt victime ale unor accidente, iar după ce sunt tratate și vindecate, se întorc în natură. Luana a avut un vis. Să salveze toate animalele și să ajute mediul înconjurător să se dezvolte într-un mod armonios. Ana-Lucia Udrescu, alintată Luana, a murit acum șapte ani, în urma unui incendiu. Era medic veterinar la început de drum. Luana nu mai e, dar visul ei e dus mai departe în fiecare zi de echipa Centrului de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice. Consider că este important să susținem financiar adăposturile și centrele din județul nostru care pun pe primul loc viața animalului în suferință”, precizează Thuma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =