Acasă Info Local CJ Ilfov, partener într-un proiect dedicat educației: reabilitarea, modernizarea și extinderea grădiniței...

CJ Ilfov, partener într-un proiect dedicat educației: reabilitarea, modernizarea și extinderea grădiniței din orașul Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 30 mai 2024, a fost aprobat acordul de parteneriat între Consiliul Județean Ilfov și Unitatea Administrativ-Teritorială Oraș Bragadiru, în calitate de lider, în cadrul proiectului ,,Reabilitare, modernizare, extindere si dotare (prin desființare parțială corp C1), Grădinița nr.1, str. Griviței, nr. 41, Oraș Bragadiru, Județul Ilfov”, în cadrul Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (PR BI) pentru infrastructura educațională, Prioritatea 6 – O regiune cu infrastructură educațională modernă.

Proiectul include renovarea, reabilitarea și modernizarea unuia dintre corpurile de clădire existente, dar și construirea unui corp nou de clădire.

Noua unitate de învățământ unitatea de învățământ va beneficia de 5 săli de grupă, cu vestiare și grupuri sanitare noi, mobilier nou, săli de mese, centrală termică, spălătorie, călcătorie, precum și echipamente destinate jocului, echipamente IT – videoproiectoare și PC-uri.

Valoarea totală a obiectului de investiții este de 16.157.356,72 lei (inclusiv TVA), respectiv, valoarea lucrărilor de construcții-montaj este de 9.903.249,96 lei (inclusiv TVA). 98% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului vor fi asigurate din Fondul European de Dezvoltare Regională și de la bugetul de stat și 2% de la autoritățile publice locale din județul Ilfov.

Proiectul reprezintă o inițiativă care contribuie la dezvoltarea unui mediu educațional sigur, modern și stimulativ pentru cei mici.

 

1 COMENTARIU

  1. […] Astăzi, 30 mai 2024, a fost aprobat acordul de parteneriat între Consiliul Județean Ilfov și Unitatea Administrativ-Teritorială Oraș Bragadiru, în calitate de lider, în cadrul proiectului ,,Reabilitare, modernizare, extindere si dotare (prin desființare parțială corp C1), Grădinița nr.1, str. Griviței, nr. 41, Oraș Bragadiru, Județul Ilfov”, în cadrul Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (PR BI) pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here