Acasă Economie CJ PROPUNE ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT

CJ PROPUNE ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT

DISTRIBUIȚI

La 18 martie curent, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, a participat la cea de-a doua ediţie a Summit-ului Transport & Logistics 2015. La acest eveniment s-a discutat despre noile provocări determinate de o piaţă care este în continuă extindere, datorită exporturilor, despre oportunităţile de creştere ale firmelor de transport şi logistică, despre problemele cu care se confruntă în prezent aceste companii în România, şi depre modul în care statul poate oferi în acest caz.

infrastructura IlfovVicepreședintele CJ Ștefan Rădulescu a prezentat principalul proiect de îmbunătățire a infrastructurii al Consiliului Județean Ilfov, proiectul de transport intermodal BIMH (București – Ilfov Multimodal Hub). Proiectul are drept obiectiv integrarea modurilor de transport feroviar, rutier și aerian, prin crearea unui parc logistic și a unui sistem de management integrat al facilităților de transport și stocare a mărfurilor.Pe lângă acest proiect, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov a mai prezentat și alte proiecte de dezvoltare a infrastructurii județene.

“Este în lucru planul pentru pasajul de la Domneşti peste Centura Capitalei, iar în curând vor demara lucrările. De asemenea, am propus realizarea unei conexiuni între autostrada A3 şi Aeroportul Henri Coandă, iar pentru a mai fluidiza traficul pe Centura de Sud a Capitalei am obţinut o finanţare nerambursabilă pentru Drumul Judeţean 401A între Vidra şi Domneşti”, a subliniat Rădulescu.

La conferinţă au mai participat reprezentanţi ai companiilor din transporturi şi logistică din țară, informează Biroul de Presă al CJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here