Acasă Educatie CJRAE Ilfov informează

CJRAE Ilfov informează

DISTRIBUIȚI

Simpozionul Județean “Incluziunea școlară primul pas în incluziunea socială”

INVITAȚIE

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Ilfov, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Casa Corpului Didactic Ilfov, are onoarea de a vă invita să participați la Simpozionul Județean “Incluziunea școlară primul pas în incluziunea socială”.

Evenimentul va fi organizat în cadrul Proiectului ”Învățăm împreună”, ce este înscris în CAEJ 2017-2018. Scopul simpozionului este acela de a dezvolta un mediu educaţional incluziv, care să favorizeze o dezvoltare echilibrată a tuturor copiilor și să promoveze respectul pentru diversitate, combaterea prejudecăţilor și discriminării.

Simpozionul județean “Incluziunea școlară primul pas în incluziunea socială” se adresează:

  • directorilor unităților de învățământ
  • cadrelor didactice
  • specialiștilor care asigură servicii de sprijin pentru copiii cu CES (profesorii consilieri școlari, profesorii logopezi, profesorii itineranți/ de sprijin)
  • părinților/ reprezentanților legali
  • altor specialiști care lucrează în mediul educațional sau în servicii de asistență socială și protecția copilului.

Ne propunem să promovăm educaţia incluzivă, şi să sprijinim formarea unor atitudini pozitive faţă de incluziunea şcolară a tuturor copiilor, considerând că incluziunea şcolară reprezintă primul pas în incluziunea social- profesională.

Precizăm că activitatea va avea loc în data 20 aprilie 2018, ora 0930, la Căminul Cultural Brănești din str. Sublocotenent Petre Ionel, nr.139 A, loc. Brănești, jud. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here