Acasă Interne Coarnă recomandă polițiștilor să iasă urgent la pensie!

Coarnă recomandă polițiștilor să iasă urgent la pensie!

DISTRIBUIȚI

Șeful sindicatului poliștilor, Dumitru Coarnă, le-a recomandat celor din MAI, într-un mesaj intern, să își depună urgent dosarele de pensionare dacă îndeplinesc condițiile, pe fondul discuțiilor de la Guvern despre eliminarea pensiilor speciale, potrivit unui mesaj ajuns în posesia Știripesurse.ro. Surse oficiale spun că o parte din membrii sindicatului nu sunt de acord cu îndemnul lui Coarnă și că pensionarea cadrelor MAI pe bandă rulantă ar putea conduce la o problemă mare: riscă să se ajungă la un deficit major de personal cu experiență.

Discuție între Dumitru Coarnă și un sindicalist, pe grupul de WhatsApp al Sindicatului Polițiștilor:

Dumitru Coarnă: Recomandati tuturor celor care indeplinesc conditiile de vechime si varsta sa solicite deschiderea dreptului la pensie urgent

Anonim: O sa ramanem o mana de oameni. Nea Mitica, serios? Nu mai asteptam putin?

Dumitru Coarnă: Foarte serios!

Anonim: Mamaaaa, e naspa

Dumitru Coarnă: Eu nu-mi permit sa fac glume pe acest subiect

Anonim: Dar daca o vor fac prin legea bugetului de stat…e groasa!!! In conditiile astea..eu ma apuc sa anunt oamenii

Dumitru Coarnă a participat marți în Camera Deputaților la dezbaterile privind proiectul PNL de eliminare a pensiilor speciale. Coarnă, reprezentantul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a spus că poliţiştii au interdicţii şi incompatibilităţi şi trebuie să beneficieze de aceste pensii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here