Acasă Info Local Comuna 1 Decembrie: Bărbat împușcat în fața porții

Comuna 1 Decembrie: Bărbat împușcat în fața porții

DISTRIBUIȚI

Orele 9.00

Conform primelor informații, se pare că bărbatul a primit un telefon să iasă la poartă, acolo unde era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița. Acesta a fost împușcat cu două focuri de armă și a murit. Conform România TV, se pare că mobilul crimei ar fi gelozia.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii un bărbat în stare de inconştientă.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov, anunță IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here