Acasă Info Local COMUNA TUNARI SE DEZVOLTĂ ȘI CU AJUTORUL CJ ILFOV

COMUNA TUNARI SE DEZVOLTĂ ȘI CU AJUTORUL CJ ILFOV

DISTRIBUIȚI

Printre asocierile importante ale Consiliului Județean Ilfov pentru modernizarea infrastructurii se numără și cea cu Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) a Comunei Tunari. Unul dintre drumurile județene la care instituția condusă de Marian Petrache a contribuit financiar este și DJ 200 B, Bucureşti – Voluntari – Tunari – Dimieni – Baloteşti – Dumbrăveşti – DN 1 (Săftica).

Așadar, realizat în asociere cu UAT Tunari, printr-un contract încheiat în urmă cu un an, lucrările la DJ 200 B au constat în amenajarea de trotuare și a unei rețelei de ape pluviale și apoi în turnarea covorului asfaltic pentru care Consiliul Județean Ilfov a contribuit cu suma de 4.000.000 lei, iar comuna Tunari cu 2.301.741 lei.

Înainte de amenajare, DJ 200 B avea șase metri lățime și două benzi de circulație, iar acum are șase metri lățime, două benzi de circulație plus încă o bandă de câte 2,5 metri lățime pe fiecare parte, pentru parcare.”Ilfovul se dezvoltă continuu și are nevoie permanent de îmbunătăâirea infrastructurii. Consiliul Județean tratează cu multă seriozitate această problemă, iar eficiența muncii noastre de poate vedea acum ușor. Ceea ce s-a întâmplat la Tunari se va vedea în tot județul”, a declarat președintele CJ Ilfov, Marian Petrache. 

După cum se știe, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030 București – Ilfov prevede, printre altele, modernizarea drumurilor județene, proiectul având o valoare de 120 milioane de euro.  – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here