Acasă Info Local Concurs #RePatriotYouth pe tema Unirii de la 1859

Concurs #RePatriotYouth pe tema Unirii de la 1859

DISTRIBUIȚI

Anul acesta Repatriot provoacă elevii și studenții de pretutindeni cu un nou concurs de eseuri și prezentări – ”Unirea de care avem nevoie acum”, care se desfășoară cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române din 24 Ianuarie 1859.

 Marți, pe 24 ianuarie 2023, Repatriot va premia cei 3 câștigători ai concursului #RepatriotYouth, în cadrul unei conferințe care va avea loc la Colegiul Național Unirea din Focșani.

Participarea la concurs se face prin transmiterea lucrărilor la office@repatriot.ro până la 20 ianuarie. Vor fi doar 3 proiecte câștigătoare alese de juriu. Acestea vor fi prezentate în cadrul conferinței printr-un pitch de 3 minute. Pe lângă recunoașterea RePatriot vor avea mai multe premii extraordinare, la fel ca în edițiile precedente.

1 COMENTARIU

  1. […] Anul acesta Repatriot provoacă elevii și studenții de pretutindeni cu un nou concurs de eseuri și prezentări – ”Unirea de care avem nevoie acum”, care se desfășoară cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române din 24 Ianuarie 1859.  Marți, pe 24 ianuarie 2023, Repatriot va premia cei 3 câștigători ai concursului #RepatriotYouth, în cadrul unei conferințe […]  » Vezi detalii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here