Acasă Cultura ”Confesiuni Culturale” la Snagov

”Confesiuni Culturale” la Snagov

DISTRIBUIȚI

La 9 iunie, la Casa de Cultură ”Antim Ivireanu”, din Snagov, a avut loc un eveniment de excepție intitulat “Confesiuni culturale”, unde două edituri de prestigiu, Librex Publishing și Betta s-au întâlnit și și-au prezentat o parte din ultimele apariții. Evenimentul a întrunit scriitori din mai multe generații, cu o varietate de subiecte, de la fantezie la cărți istorice și poezie.

Gazda evenimentului a fost scriitoarea Nicoleta Tudor, căreia i s-au alăturat Ionuț Radu, directorul editurii Librex, scriitorul și istoricul Cristian Mosneanu, Nicolae Roșu, directorul editurii Betta, criticul literar și scriitorul Aurel Goci, scriitoarea și traducătoarea (cea care a tradus toate cărțile lui Coelho) Gabriela Banu, scriitoarea Eliza Roha, scriitorul, actorul și cetățeanul de onoare al comunei Snagov, Constantin Codrescu, profesoara și scriitoarea Despina Mincu Georgescu și scriitorul Nică D. Lupu.

Nicoleta Tudor: “Mulțumesc domnilor directori Ionut Radu și Nicolae Roșu pentru implicare și participare! Mulțumesc de asemenea lui Cristian Mosneanu, scriitor și istoric, domnului Aurel Goci, scriitor și critic literar, doamnei Gabriela Banu, scriitor și traducător, doamnei Eliza Roha, scriitor, domnului Nică D. Lupu, scriitor, invitatului special, actorul și scriitorul Constantin Codrescu, și nu în ultimul rând, doamnei Despina Mincu – Georgescu, un profesor dedicat cauzei sale, un om drag sufletului meu, care mi-a insuflat dragostea pentru literatură și care a avut o mare contribuție la evoluția mea ca scriitor! Mulțumesc Primăriei comunei Snagov pentru implicare! Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi!”. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here