Acasă Info Local Consilierul județean Andrei Scutelnicu a fost numit în funcția de subprefect

Consilierul județean Andrei Scutelnicu a fost numit în funcția de subprefect

DISTRIBUIȚI

Guvernul a decis numirea lui Andrei Scutelnicu în funcţia de subprefect al județului Ilfov, a anunţat joi seară şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă. Numirea vine la pachet cu o serie de alte eliberări și numiri în funcție: „Au fost adoptate mai multe hotărâri de guvern pentru eliberări şi numiri de prefecţi sau subprefecţi. Dintre acestea menţionez hotărârea de guvern pentru numirea prefectului municipiului Bucureşti în persoana domnului Cojanu Gheorghe. De asemenea, au fost numiţi mai mulţi subprefecţi la nivelul judeţelor Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov şi Olt”, a anunțat Dancă la finalul şedinţei de guvern.

Potrivit informării de presă, ca subprefecţi au fost numiţi: Ion Stan (judeţul Călăraşi), Tudoriţa Ionescu (judeţul Ialomiţa), Adina Gîrjan (judeţul Iaşi), Andrei Scutelnicu (judeţul Ilfov) și Octavian Olteanu (judeţul Olt).

Potrivit hotărârii guvernului, Scutelnicu va exercita funcția de subprefect temporar. Anterior a fost consilier județean, poziție obținută în urma alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 11 =