Acasă Educatie Consiliul Local Voluntari, undă verde de la CNA pentru Metropola TV

Consiliul Local Voluntari, undă verde de la CNA pentru Metropola TV

DISTRIBUIȚI

CNA a aprobat astăzi, cu opt voturi ”pentru” și două ”împotrivă” solicitarea de licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice a SC Publivol Creativ SA Voluntari pentru Metropola TV din București.

Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de gazetarii Alex Căutiș și Andi Laslău. Ambii au fost, de-a lungul timpului, critici vehemenți ai PSD și ai Gabrielei Firea. Investiția este de un milion de lei. La finele lui 2019, Căutiș spunea că postul de televiziune va fi generalist, cu acoperire pe București și Ilfov și va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala și zonele limitrofe, având rol de utilitate publică pentru București și județul Ilfov.

Căutiș a precizat, în ședința CNA, că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari, televizunea trebuie să aibă doar știri din Voluntari. ”Nu e televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari. Nu e un canal propagandistic”.

Firma care operează postul de televiziune se va ocupa, printre altele, și de panotajul din Voluntari.

Intrarea pe piața media a acestui post de televizune este interpretată, printre altele, ca o confirmare a zvonurilor care circulă, de ceva vreme, privind intenția primarului de Voluntari, Costel Florentin Pandele, de a intra îb cursa pentru președinția Consiliului Județean Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here