Acasă Educatie CONSILIUL NAȚIONAL AL ELEVILOR ȘI-A ALES NOUA CONDUCERE

CONSILIUL NAȚIONAL AL ELEVILOR ȘI-A ALES NOUA CONDUCERE

DISTRIBUIȚI

CJElevi 2În perioada 2 – 5 februarie 2015, Craiova a găzduit cel mai important eveniment pentru activitatea structurii reprezentative a elevilor din România. Adunarea Generală reprezintă momentul în care este ales în mod democratic noul preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor, precum şi cei doi secretari executivi ai organizaţiei pentru departamentul de Relaţii Externe, respectiv Interne.

          Întâlnirea a reunit peste 100 de elevi în urma selecţiei naţionale, preşedintele consiliului județean al elevilor, alături de un delegat. Totodată, în urma desfăşurării atelierelor tematice, delegaţii au conlucrat pentru întocmirea strategiei de dezvoltare organizaţională a Consiliului Naţional al Elevilor pentru mandatul 2015 – 2016 şi au găsit soluţii pentru probleme identificate pe parcursul mandatului trecut.

Au fost aleşi: Horia Onița, preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor (preşedinte al CJE Bihor şi Cătălin Zugravu, secretar al Departamentului de Organizare Internă. Deşi unic candidat al Departamentului de Educaţie şi Comunicare (Relaţii Externe), Adunarea Generală a CNE a avut majoritate negativă. În urma invalidării unicului candidat pentru postul de secretar executiv al departamentului de Educaţie şi Comunicare (relaţii externe), Adunarea Generală a hotărât în unanimitate prelungirea mandatului lui Tudor Găitan cu 45 de zile, până la o viitoare Adunare Generală Extraordinară.

La evenimentul de la Craiova, Ilfovul a fost reprezentat de o delegație condusă de Paul Lungeanu, președinte al Consiliului Judeţean al Elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here