Acasă Economie CONSTRUCȚIA ȘI PROIECTAREA PASAJULUI CENTURA BUCUREȘTI – DOMNEȘTI, SCOASE LA LICITAȚIE

CONSTRUCȚIA ȘI PROIECTAREA PASAJULUI CENTURA BUCUREȘTI – DOMNEȘTI, SCOASE LA LICITAȚIE

DISTRIBUIȚI

Construcția și proiectarea pasajului rutier suprateran pe DJ 602 – Centura București – Domnești au fost scoase la licitație, anunță Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR). Pasajul va avea 258 de metri lungime și are ca obiectiv descongestionarea circulației la intersecția Centurii rutiere și a liniei de cale ferată cu Prelungirea Ghencea și Drumul Județean 602. Valoarea estimată a proiectului este de 185.322.034 lei fără TVA, iar perioada de construcție va fi de doi ani.

licitatieOfertele pot fi depuse până la 30 aprilie curent, iar deschiderea va fi făcută în aceeași zi. Contractul va avea o durată de implementare de 51 luni, din care trei luni perioadă de proiectare, 24 luni perioadă de execuție și 24 luni perioada de notificare a defectelor, precizează CNADNR.

Întrucât în zona intersecției sunt amplasate numeroase construcții având multiple destinații – unitate militară, locuințe, depozite, clădiri industriale, realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și al populației din cartierele din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Bucureștiului, degrevându-se astfel străzile din interiorul municipiului. Pasajul Domnești va rezolva o problemă acută a zonei, determinand la final, un trafic civilizat, spune Narcis Ștefan Neaga, director general al CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here