Acasă Social Noi stații de epurare în Domnești, Brănești, Ciolpani, Balotești, Săftica, Tunari, Gruiu,...

Noi stații de epurare în Domnești, Brănești, Ciolpani, Balotești, Săftica, Tunari, Gruiu, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Grădiștea și Periș

DISTRIBUIȚI

”Am mai semnat un contract azi, în cadrul proiectului regional de apă și de canalizare. Este vorba de un contract care prevede construirea a 11 stații de epurare în Domnești, Brănești, Ciolpani, Balotești, Săftica, Tunari, Gruiu, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Grădiștea și Periș, declară Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Concret, contractul de lucrări cuprinde proiectarea și execuția construcțiilor civile, a instalațiilor mecanice, electrice și de automatizare, inclusiv furnizarea și montarea echipamentelor necesare pentru construcția stațiilor de epurare. Lucrările vor dura 36 de luni. Valoarea contractului este de 183,5 milioane de lei, fără TVA.

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată este cofinanțat cu bani europeni. Valoarea totală este de 419 milioane de euro, pentru apă și canalizare în 20 de localități”, a anunțat Thuma.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here