Acasă Anchete Control juduciar pentru trei evazioniști

Control juduciar pentru trei evazioniști

DISTRIBUIȚI

Luni dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au desfășurat o acțiune în scopul destructurării unei grupări specializate în evaziune fiscală, care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu suma de 550.000 de euro.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițistii specializați în investigarea criminalității economice – Iflov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat patru percheziții și au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați și o femeie.

Tot ieri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a dispus în cauză măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru cele trei persoane implicate.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Comunicatul de ieri:

Șapte persoane au fost duse la audieri în urma percheziționării a partu locuințe din București și județele Ilfov și Teleorman.

În dosar, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov investighează o firmă din domeniul reciclării deşeurilor care, pentru a reduce baza de impozitare, ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive. Prejudiciul estimat că a fost adus bugetului de stat s-ar ridica la 550.000 de euro.

”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada februarie-aprilie 2016, o societate având ca obiect de activitate reciclarea deşeurilor, controlată de trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, şi ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli şi servicii fictive, iar în acest fel si ar fi diminuat artificial obligaţiile fiscale datorate bugetului de stat”, susține Poliția Județului Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Translate »