Acasă Cultura COPII DIN REPUBLICA MOLDOVA LA FESTIVALUL DANCE & MUSIC FEST ORGANIZAT DE...

COPII DIN REPUBLICA MOLDOVA LA FESTIVALUL DANCE & MUSIC FEST ORGANIZAT DE PRIMĂRIA PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

Pantelimon 

Festivalul Dance & Music Fest, organizat de Grădinița nr.1 Pantelimon, Federația Sportul Pentru Toți și trupa de dans Boom Boom a avut loc sâmbăta trecută la Sala Floreasca din București și a fost o reușită. Aflat la prima ediție, concursul de dans și de muzică a reunit un număr mare de copii cu vârste cuprinse  între 4 și 14 ani din  școlile din România și din Republica Moldova.

Juriul din care au făcut parte Titel Iordache, inspector în cadrul Inspectoratului Județean Ilfov, profesorul de muzică Iustina Ilie, și asist. univ. coregraf Constantin Enache din cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, a înmânat două troefee ale festivalului, câte unul pentru fiecare dintre cele două secțiuni, de dans și de muzică.

Dansul și muzica sunt cele mai complexe dintre arte, acestea produc copiilor cea mai mare bucurie, deschidere și confort. Specialiștii au demonstrat rolul extraordinar al acestora în descărcarea tensiunilor, reducerea stresului, redescoperirea propriei persoane și mai ales în eliberarea celor mai profunde emoții.
Organizarea și desfășurarea acestui concurs va contribui la ridicarea calității actului interpretativ și a originalității exprimării prin dans și muzică a copiilor atât din orașul nostru cât și din toată țara. Activitățile cuprinse în proiect își vor dovedi eficacitatea in “durată lungă”, din acest motiv, în calitate de primar, sprijin acest tip de manifestări artistice, a declarant primarul orașului Pantelimon Marian Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here