Acasă Educatie Copiii din Pantelimon înscriși la Grădinița nr. 1 vor avea profesori mai...

Copiii din Pantelimon înscriși la Grădinița nr. 1 vor avea profesori mai bine pregătiți

DISTRIBUIȚI

Copiii din Pantelimon înscriși la Grădinița nr. 1 vor avea profesori mai bine pregătiți, atât pentru predarea la clasă, cât și pentru sistemul online.

Gădinița nr. 1 Pantelimon este coordonatoarea proiectului ”Seize the digital time”, un proiect Erasmus+ KA2, pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, proiecte între grădinițe și școli. Instituțiile de învățământ implicate sunt din România (coordonator), Turcia, Italia, Cehia și Grecia (parteneri).

Proiectul reprezintă o oportunitate pentru fiecare participant de a dezvolta abilitățile digitale în procesul de educație la distanță (online). Accentul se pune pe creșterea motivației grupurilor defavorizate de a participa la educația online și de a beneficia de educație de calitate.

Cadrele didactice ale grădiniței vor putea dobândi metode inovatoare de predare online, vor face schimb de idei și experiențe prin intermediul întâlnirilor de proiect transnaționale și vor avea acces la informații detaliate privind sistemele de educație europene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =