Acasă Info Local ”Copiii noștri și sănătatea psihică” – seminar dedicate părinților ilfoveni

”Copiii noștri și sănătatea psihică” – seminar dedicate părinților ilfoveni

DISTRIBUIȚI

Vineri, 12 mai, părinții și bunicii copiilor din Grădinița nr.1 din Șindrilița au participat la prezentarea cu tema ,,Copiii noștri și sănătatea psihică”, în cadrul căreia Roxana Popa, psiholog clinician autonom și psihoterapeut, a vorbit despre tulburările de sănătate mintală, semnele și simptomele acestora, precum și despre necesitatea diagnosticării și intervenției timpurii în vederea recuperării.

Participanții au arătat un interes foarte mare pentru informații legate de tema sănătății psiho-emoționale a copiilor și s-au bucurat să le poată primi de la un specialist cu experiență în tratarea copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Săptămâna aceasta vom fi prezenți în grădinițele din Brănești, Dobroești și Pantelimon, cu aceleași seminarii ce aparțin proiectului ”Copiii zâmbesc în aceeași limba”,  susținut de  Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu DGASPC Ilfov și Asociația Coaching Life Coach 4 Transformation, prin  Centrul de zi pentru copii cu autism – Blue Life, având drept scop identificarea familiilor care au copii cu diferite semne și simptome specifice autismului, cu nevoie de diagnosticare precoce, urmărind susținerea recuperării lor prin includerea acestora în programe specializate de terapie personalizată gratuită.

 

 

2 COMENTARII

  1. […] Vineri, 12 mai, părinții și bunicii copiilor din Grădinița nr.1 din Șindrilița au participat la prezentarea cu tema ,,Copiii noștri și sănătatea psihică”, în cadrul căreia Roxana Popa, psiholog clinician autonom și psihoterapeut, a vorbit despre tulburările de sănătate mintală, semnele și simptomele acestora, precum și despre necesitatea diagnosticării și intervenției timpurii în vederea recuperării. […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here