Acasă Economie Corina Florentina Preda, AJOFM Ilfov: Poftiți la muncă!

Corina Florentina Preda, AJOFM Ilfov: Poftiți la muncă!

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 9 august 2018, în evidenţele AJOFM Ilfov au fost înregistrate 2.625 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, după cum spune Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, 119 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 120 pentru studii medii, 1.959 pentru muncitori calificaţi şi 427 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt operator la fabricarea fermoarelor, croitor, electromecanic, mecanic utilaj, zugrav, vopsitor, zidar samotor, manichiurist, coafor etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale agenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here