Acasă Anchete Crimă la Voluntari

Crimă la Voluntari

DISTRIBUIȚI

La data de 26 martie a.c., la orele 19.51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de o persoană, cu privire la faptul că, într-o locuință din Voluntari, mama și respectiv bunica sa au fost înjunghiate de către tatăl apelantului, după care acesta din urmă a plecat de la domiciliu.

Ulterior alte două apeluri anunțau faptul că au fost auzite țipete de ajutor.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au constatat că două persoane prezentau urme de violență, iar persoana bănuită nu se afla la locul faptei.

Echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor două persoane de sex femeiesc, însă ulterior au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului.

În cel mai scurt timp, polițiștii din Voluntari, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale și Serviciul Rutier, au procedat la efectuarea de activități specifice și l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-o zonă din apropierea locuinței.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condusă la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. – sursa: IPJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here