Acasă Info Local CRISTIAN DIACONESCU S-A ÎNSCRIS ÎN PMP. I SE PREGĂTEȘTE CALEA SPRE COTROCENI?

CRISTIAN DIACONESCU S-A ÎNSCRIS ÎN PMP. I SE PREGĂTEȘTE CALEA SPRE COTROCENI?

DISTRIBUIȚI

DiaconescuCristian Diaconescu, fost consilier prezidential si fost ministru al Justiţiei, s-a inscris in Partidul Miscarea Populara (PMP), a anuntat marti Elena Udrea intr-o conferinta de presa.

Cristian Diaconescu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, este cel care a anuntat in premiera, pe blogul sau, crearea acestei fundatii.

In urmă cu o săptămâna, Diaconescu a părăsit, prin demisie, functia de sef al Cancelariei Prezidentiale. Nici Diaconescu, nici presedintele Traian Basescu nu au comentat pana acum motivele plecarii.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea admitea într-o emisiune televizată că PMP este dispus să susțină un candidat al Dreptei, unul dintre actualii candidati, dar si oricare altul ar putea aparea in următoarea perioadă și care s-ar poziționa în topul sondajelor de opinie, sugerand ca celorlalti competitor electorali ca victorie a Dreptei va fi sigura numai prin coalizarea tuturor impotriva candidatului stangii (care, cel mai probabil va fi Victor Ponta).

La începutul lunii aprilie, Cristian Diaconescu afirma într-o emisiune TV că viitorul președinte al României trebuie să fie o persoană care să poată prelua ”din mers” problematica de politică externă a României.

Fostul consilier prezidențial îndeplinește aceste două condiții, deci ar putea fi desemnat, într-un orizont de timp, candidat pentru Președinția României.  – www.promptmedia.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here