Acasă Info Local CU MIC, CU MARE, SPRE MAREA SĂRBĂTOARE

CU MIC, CU MARE, SPRE MAREA SĂRBĂTOARE

DISTRIBUIȚI

peleriniPrefectul de Ilfov, Daniel Mihai Răşică, va însoţi pelerinii din Voluntari care pleacă astăzi, 9 octombrie 2014, spre Iaşi. Prefectul sprijină astfel eforturile Primăriei Voluntari, organizatorul pelerinajului, şi va colabora cu autorităţile locale precum şi cu reprezentanţii structurilor cu responsabilităţi în domeniu astfel încât deplasarea să se realizeze în condiţii depline de ordine şi siguranţă.

”Este necesar să sprijinim eforturile reprezentanţilor Primăriei Voluntari, organizatorii pelerinajului, având în vedere numărul mare de participanţi. Este cel de-al nouălea an în care Primăria Voluntari organizează acest pelerinaj şi, în acelaşi timp, anul cu cei mai mulţi participanţi – peste 5.000 de persoane. Această acţiune pornită în urmă cu aproape un deceniu la iniţiativa primarului Florentin Costel Pandele este aşteptată atât de autorităţile locale ieşene cât şi de populaţia oraşului Voluntari, devenind o tradiţie. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a apreciat credinţa voluntărenilor şi faptul că sunt cel mai mare grup organizat de pelerini ce merg să se reculeagă, în fiecare an, la Moaştele Sf. Cuvioase Parascheva”, a declarat prefectul Răşică. Acesta a adăugat că a stabilit cu prefectul de Iaşi şi cu reprezentanţii instituţiilor abilitate toate aspectele privind organizarea deplasării.

Peste 5.500 de persoane pleacă astăzi din oraşul Voluntari spre Iaşi cu peste 100 de autocare, în pelerinajul tradiţional efectuat anual cu prilejul Sărbătorii Sf. Cuvioase Parascheva. Convoiul de autocare va fi însoţit de echipaje ale Poliţiei Locale şi de ambulanţe aparţinând Consiliului Local Voluntari pentru realizarea în condiţii de siguranţă a deplasării, anunță Biroul de Presă al Prefecturii Ilfov.

1 COMENTARIU

  1. Este o mare manipulare a PSD-ului.Acest pelerinaj este o manipulare A partidului lui PONTA care se dovedeste a fi un mare mincinos,PLAGIATOR, care in 2 ani nu a facut nimic concret.In fiecare zi are tot mai multe aparitii la televiziune,altfel nu face absolut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here