Acasă Educatie CU OCHII PE PIETONII INDISCIPLINAȚI

CU OCHII PE PIETONII INDISCIPLINAȚI

DISTRIBUIȚI

Poliţiștii ilfoveni au efectuat activităţi de informare a cetăţenilor cu privire la traversarea regulamentară a drumurilor publice în vederea reducerii accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora.

La 23 iulie, timp de două ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Compartimentului Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au avut activităţi în cadrul planului de acţiune privind combaterea indisciplinei pietonilor, pe raza localităţii Voluntari, unde au discutat cu cetăţenii şi au distribuit materiale informativ-preventive. Scopul acţiunii a fost de a informa cetăţenii cu privire la modalităţile de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicati pietonii, având în vedere faptul că una dintre principalele cauze generetoare de accidente rutiere o reprezintă traversarea drumului public, de către pietoni, prin locurile nepermise sau nemarcate corespunzător.

De asemenea poliţiştii au acţionat şi în vederea depistării şi sancţionării pietonilor care traversează prin astfel de locuri, fiind constatate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.500 de lei.

Acţiunea de depistare şi sancţionare a celor care încalcă normele legale privind traversarea regulamentară a drumului public va continua până pe 26 iulie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here