Acasă Info Local CUI II PASA?

CUI II PASA?

DISTRIBUIȚI

Nu interesează pe nimeni de siguranța rutieră de la Afumați și Tâncăbești

Siguranța cetățenilor și apărarea vieților oamenilor printr-o infrastructură de transport rutier civilizată și modernă reprezintă o prioritate națională pe care Guvernul a neglijat-o constant.

Având în vedere acest aspect, deputatul PNL de Ilfov Daniel Gheorghe a cerut în Parlament o ”rezolvare urgentă a situațiilor de la Afumați și Tâncăbești-Snagov, iar Ministerul Transporturilor este dator, dincolo de nepăsarea cu care ne-a obișnuit de ani de zile, să nu mai amâne la infinit punerea în practică a măsurilor de siguranță și dezvoltare rutieră propuse”.

Periodic există proteste ale celor care locuiesc în zonă. Localnicii cer autorităţilor să refacă pasarela pietonală de la Tâncăbeşti care a fost distrusă într-un accident rutier, în urmă cu nouă ani, şi, de atunci, oamenii traversează printre maşini una dintre cele mai periculoase şosele din ţară.

Din 2008, de când pasarela pietonală a fost avariată, au murit şapte pietoni, iar alţi 17 au fost răniţi grav. De asemenea, în zonă au avut loc zeci de accidente uşoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here