Acasă Social  Cunoaşte-i, nu discrimina!

 Cunoaşte-i, nu discrimina!

DISTRIBUIȚI

Cunoaşte-i, nu discrimina! – Specialiști din cadrul celor trei Centre Regionale de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din municipiul București au participat vineri, 12 aprilie a.c., la  Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Palatul Naţional al Copiilor de către Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Activitatea face parte din cadrul campaniei naționale de informare și sensibilizare Cunoaşte-i, nu discrimina!, care are ca obiectiv diminuarea stigmatizării şi marginalizării sociale a persoanelor consumatoare de droguri.

Cu această ocazie, reprezentanţii Agenției Naționale Antidrog au comunicat direct cu cei 101 angajatori participanţi la eveniment, în vederea creșterii nivelului de informare și sensibilizare a acestora cu privire la abordarea unei atitudini pozitive față de inserția socială a persoanelor consumatoare de droguri.

În prezent, ANA organizează concurs de angajare pentru specialiști în domeniile medicină, asistență socială și prevenire a consumului de droguri, fiind scoase la concurs 16 posturi, prin încadrare directă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here