Acasă Social Curățenie în Pădurea Pustnicu

Curățenie în Pădurea Pustnicu

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, Consiliul Judetean Ilfov împreună cu Primaria Orasului Pantelimon și Asociația Creștem România au adunat peste 3500 de kilograme de gunoaie  în Pădurea Pustnicu.

“Îmi doresc să avem în Ilfov un mediu curat și sănătos. Sunt convins că asta ne dorim toți cei care, astăzi, am participat la o nouă acțiune de curățenie, în Pădurea Pustnicu”, a declarat Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov.

Alături de adulti la acțiune  au participat și micuții de grădiniță și clase primare, însoțiți de cadrele didactice din orașul Pantelimon.

Misiunea de a avea grijă de mediul înconjurător  va continua fiind conștienți de impactul pe care îl au  aceste acțiuni asupra lui.

Președintele CJ Ilfov le mulțumește tuturor colegilor lui, care au înțeles că gândurile bune devin fapte: vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, arhitectul șef, Olivia Ciobanu Oprescu, administratorul public, Andrei Mihai, deputatul George Tuță, dar și primarilor – Marian Ivan, Niculae Raul Gabriel.

 

2 COMENTARII

  1. […] Sâmbătă, Consiliul Judetean Ilfov împreună cu Primaria Orasului Pantelimon și Asociația Creștem România au adunat peste 3500 de kilograme de gunoaie  în Pădurea Pustnicu. “Îmi doresc să avem în Ilfov un mediu curat și sănătos. Sunt convins că asta ne dorim toți cei care, astăzi, am participat la o nouă acțiune de curățenie, în Pădurea […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here