Acasă Anchete Daniel Tudorache, obligat să plătească daune morale Grupului Iridex si președintelui acestuia

Daniel Tudorache, obligat să plătească daune morale Grupului Iridex si președintelui acestuia

DISTRIBUIȚI

Tribunalul București a emis o ieri o hotărâre prin care îl oblige pe Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1, la plata către Iridex Group Import Export SRL a sumei de 2.000 de euro, reprezentând daune morale pentru încălcarea dreptului la imagine și la plata către Corneliu Pascu, președintele companiei, a sumei de 1.000 de euro, ”reprezentând daune morale pentru încălcarea dreptului la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine al reclamantului”.

De asemenea, instanța îl obligă pe Tudorache să publice, pe propria cheltuială, respectiva hotărâre, într-un ziar de largă circulaţie. Această decizie a instanței este a doua condamnare a lui Daniel Tudorache pentru atacuri la adresa societatii Iridex (prima fiind Hotarârea 1784/ 17.11.2020 prin care acesta a fost obligat la plata sumei de 5.000 de lei daune morale pentru afectarea dreptului la imagine al societatii Iridex Group).

Iridex Grup anunță, într-un comunicat, că Tudorache, timp de patru ani, a adus ”acuzatii grave și lipsite de fundament” la adresa societății (,.,”otravirea bucurestenilor”, ”atentat la sănătatea populației Capitalei”, ”poluarea mediului ambiant” etc.) fără niciun temei. Atacurile ar fi fost făcute din dorința lui Tudorache de a obtine un nou mandat de primar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here