Acasă Social De astăzi se poate circula pe podul din Lipia

De astăzi se poate circula pe podul din Lipia

DISTRIBUIȚI

De astăzi se poate circula pe podul din Lipia din localitatea Gruiu, atât pe partea carosabilă, cât și în zona pietonală. Are o lungime de 78,3 metri, iar carosabilul are o lățime de 7,8 metri și este prevăzut și cu trotuare.

“Am deschis circulația rutieră cu șase luni înainte de termenul contractului. Se poate! Pentru că s-a lucrat în ritm accelerat, iar verificările pe care le-am făcut constant în teren au dus la rezultatul de astăzi.

Podul din Lipia, localitatea Gruiu, pe DJ101B are un rol vital – traversează râul Ialomița și asigură traficul în condiții de siguranță pentru cetățenii din localitățile din proximitate: Grădiștea, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Moara Vlăsiei, Nuci.

Recepția finală va fi efectuată în luna ianuarie, dar cel mai important este faptul că, la această oră, putem circula în condiții optime.

Noi facem proiecte cu și pentru oameni! Este simplu! Atâta timp cât vom fi conștienți de asta, vom avea și rezultate”, a declarat Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov.

 

3 COMENTARII

  1. […] De astăzi se poate circula pe podul din Lipia din localitatea Gruiu, atât pe partea carosabilă, cât și în zona pietonală. Are o lungime de 78,3 metri, iar carosabilul are o lățime de 7,8 metri și este prevăzut și cu trotuare. “Am deschis circulația rutieră cu șase luni înainte de termenul contractului. Se poate! Pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here