Acasă Economie Deducerea fiscală de 200 de lei va fi menținută până la sfârșitul...

Deducerea fiscală de 200 de lei va fi menținută până la sfârșitul anului. Se analizează decuplarea punctului de amendă de valoarea salariului minim pe economie

DISTRIBUIȚI

Premierul Marcel Ciolacu a consultat reprezentanții sindicatelor și patronatelor în legătură cu salariul minim brut pe țară garantat în plată.

Au fost analizate contextul și efectele majorării salariului minim brut pe țară garantat în plată, începând cu data de 1 iulie 2024, de la 3.300 de lei lunar, cât este în prezent, la 3.700 de lei lunar și menținerea, până la finalul anului a deducerii fiscale de 200 de lei.

De asemenea, au fost discutate problema asigurării forței de muncă, atragerea banilor puși la dispoziția României prin PNRR și decuplarea punctului de amendă de valoarea salariului minim pe economie.

1 COMENTARIU

  1. […] Premierul Marcel Ciolacu a consultat reprezentanții sindicatelor și patronatelor în legătură cu salariul minim brut pe țară garantat în plată. Au fost analizate contextul și efectele majorării salariului minim brut pe țară garantat în plată, începând cu data de 1 iulie 2024, de la 3.300 de lei lunar, cât este în prezent, la 3.700 de […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here