Acasă Educatie Deplasări în siguranță pentru elevii din Ilfov

Deplasări în siguranță pentru elevii din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, a participat la ora de educaţie rutieră din cadrul programului ”România în Siguranţă” în două şcoli din oraşul Popeşti-Leordeni unde le-a vorbit elevilor despre cât e de important să se deplaseze în siguranţă.

 ”Le-am recomandat să fie activi în timpul acestor lecţii, să pună întrebări, să fie curioşi să afle cum se pot proteja atunci când merg pe bicicletă, când traversează pe trecerile de pietoni sau când se află în mijloacele de transport. Le-am cerut şi reprezentanţilor EDIT, asociaţia care a iniţiat programul de educaţie rutieră la nivel naţional, să organizeze în fiecare an astfel de lecţii pentru elevii ilfoveni. Cred că în acest fel, cei mici vor putea să-şi sedimenteze informaţiile acumulate şi aşa vor fi capabili să prevadă pericolele ce pot apărea pe drumul către şcoală, spre bunici sau când merg acasă”, a precizat Rădulescu.

Programul de educație rutieră ”România în Siguranță” este organizat de Asociaţia pentru Educaţie, Dezvoltare şi Implicarea Tineretului şi susţinut de Consiliul Judetean Ilfov. Cursurile se desfăşoară în şcoli şi grădiniţe cu sprijinul Ministerului Educației, Inspectoratului Școlar Județean Ilfov și al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three − 2 =