Acasă Politic Deputatul ilfovean Cătălin Zamfira, președinte al Comisiei pentru probleme economice din cadrul...

Deputatul ilfovean Cătălin Zamfira, președinte al Comisiei pentru probleme economice din cadrul APCEMN

DISTRIBUIȚI

Deputatul Constantin-Cătălin Zamfira, membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), a fost ales preşedinte al Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice şi de mediu a APCEMN, în cadrul reuniunii Comisiei desfăşurate în sistem videoconferinţă la 7 iulie 2020.

Pe lângă alegerea structurii de conducere a Comisiei, ordinea de zi a reuniunii a mai cuprins votul privind proiectele de raport şi de recomandare pe tema ”Dezvoltarea tehnologiilor financiare în statele membre ale Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN)”, adoptarea minutei celei de-a 53-a reuniuni a Comisiei care s-a desfăşurat în Giresun, Turcia, în septembrie 2019 și discuţii cu privire la stabilirea următoarei reuniuni a Comisiei şi a agendei de lucru.

Deputat Zamfira a avut o intervenţie în care a evidenţiat perioada încărcată de provocări pe care o traversează comunitatea internaţională, apreciind că actuala criză generată de pandemia Covid-19 a afectat toate statele, punând la mare încercare capacitatea sistemelor de sănătate şi rezistenţa economiilor.

În acest context dificil, parlamentarul român şi-a exprimat angajamentul de a contribui la consolidarea şi dezvoltarea activităţii Comisiei, în spiritul prieteniei şi bunei vecinătăţi. cu respectarea valorilor organizaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here