Acasă Politic Deputatul PSD Cristina Burciu votează Cabinetul Orban

Deputatul PSD Cristina Burciu votează Cabinetul Orban

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu anunță că va vota pentru învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală.

”Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție. Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală”, scrie Burciu pe Facebook.

Aceasta susține că o criză guvernamentală ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern. Foto: TurdaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here