Acasă Anchete Descinderi  ale  politiştilor  ilfoveni la cămătari 

Descinderi  ale  politiştilor  ilfoveni la cămătari 

DISTRIBUIȚI

Joi dimineaţa, poliţiştii ilfoveni efectuează 31 de percheziţii în judeţele Ilfov şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de şantaj şi camătă. Peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului de Ilfov efectuează 31 de percheziţii la domiciliile mai multor persoane, din judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti.

De asemenea la acţiune participă şi luptători din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale – Inspectoratului General al Poliţiei Române, ai Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, DGPMB şi judeţele limitrofe precum  şi specialişti din cadrul Direcţiei Generală a Municipiului Bucureşti.

Activităţile se efectuează în cadrul camatariunui dosar penal, sub directa coordonare a  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, şi vizează mai multe persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de şantaj şi camătă, care fac parte din grupări infracţionale cunoscute.

Pe parcursul cercetărilor s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here