Acasă Info Local Descoperire macabră pe un câmp din Bragadiru

Descoperire macabră pe un câmp din Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Pe un câmp din Bragadiru au fost găsite mai multe fragmente osoase, care par a fi umane, alături de haine, o pereche de ochelari şi un telefon. Polițiștii și procurorii au demarat o anchetă. Fragmentele osoase au fost duse la Medicină Legală, pentru expertiză antropologică.

”La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane”, potrivit IPJ Ilfov. Acolo au ajuns poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu criminalişti.

”Astfel, au fost găsite mai multe fragmente osoase, aflate într-o pereche de pantaloni şi pantofi sport, iar, în imediata apropiere, au fost găsite mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o şapcă gri, o pereche de ochelari şi un telefon mobil”, se precizează în comunicat.

Fragmentele osoase au fost ridicate şi transportate la Insitutul Naţional de Medicină Legală, pentru a se realiza o expertiză antropologică.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Cornetu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here