Acasă Politic (De)zbateri

(De)zbateri

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă a furat startul dezbaterii și a început la ora 18.00, cu o oră înainte de Klaus Iohannis. Dezbatere e mult spus, aceasta fiind de fapt o conferință de presă mai lungă, pe modelul presa întreabă, presa așteaptă răspuns.

Răspunsurile Vioricăi Dăncilă, marcate de gafe și greșeli de exprimare, s-au concentrat pe mesaje populiste și naționaliste și pe atacuri constante la Klaus Iohannis și la nerealizările sale din ultimii 5 ani.

Pe de altă parte, la dezbaterea actualului președinte, unde el a fost și candidat, și moderator, acesta a afișat o atitudine arogantă și plictisită. De notat că la unele întrebări a refuzat să răspundă.

Doar că la dezbaterea lui Klaus Iohannis nu a avut acces toată presa, iar dintre jurnaliștii prezenți în sală nu toți au avut voie să pună întrebări. Iar cea mai bună întrebare a fost a unui student, care a dorit să știe de ce n-au fost invitați și jurnaliști care să pună întrebări incomode. Răspunsul n-a venit.

În concluzie, nici Iohannis, nici Dăncilă nu au înțeles în acești ani care este rolul presei, iar legat de alegerile de duminică – cei doi candidați nu pot trece de orgoliile personale. Toate acestea în timp ce oamenii se scufundă în noroaie, mor cu zile în spitale, mor cerând ajutorul autorităților în situații de urgență, au un acces precar la educație și, în final, cei rămași pleacă din țară. Asta în timp ce actualii candidați pentru cea mai înaltă funcție în stat se ocărăsc de parcă ar fi doar ei pe lume. – EurActiv.ro, Foto: Kanal D

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here