Acasă Social Din nou mesaje false în numele ANAF

Din nou mesaje false în numele ANAF

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

ANAF reia avertizarea privind campaniile de mesaje false în numele instituției.

Într-un mesaj oficial, ANAF atrage atenția că, mai nou, au apărut mesaje prin care, de la adresa de email dan.stanciu@m-finante.com, sunt cerute informații privind facturile emise în sistemul e-Factura.

”Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor! Precizăm că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spațiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfața pentru depuneri/interogări automate).

Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, atenționează ANAF.

2 COMENTARII

  1. […] ANAF reia avertizarea privind campaniile de mesaje false în numele instituției. Într-un mesaj oficial, ANAF atrage atenția că, mai nou, au apărut mesaje prin care, de la adresa de email [email protected], sunt cerute informații privind facturile emise în sistemul e-Factura. ”Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here