Acasă Interne DIPI SE DOTEAZĂ CU AUTOSPECIALE

DIPI SE DOTEAZĂ CU AUTOSPECIALE

DISTRIBUIȚI

utiklitare Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI) urmează să achiziționeze un pachet de autospeciale destinate muncii operative derulate de Departament, precum și celei efectuate în cooperare cu structuri specializate ale Ministerului Afacerilor Interne.

Achiziția se va derula printr-o licitație publică deschisă, care se va finaliza cu încheierea unui acord cadru pe o perioadă de doi ani. Achizițiile, în valoare totală de aproximativ 12,5 milioane de lei se vor derula în funcție de sumele disponibile în bugetul MAI. Achiziția este motivată de necesitatea desfășurării în bune condiții a misiunilor specifice, a măsurilor de sprijinire a structurilor MAI și a unităților de Parchet, precum și a activităților de cooperare cu alte structuri informative naționale și cu instituții similare din străinătate, în vederea prevenirii, combaterii și contracarării marii criminalități și a factorilor de risc la adresa securității naționale și europene.

Pentru îndeplinirea atribuțiilor DIPI se impune dotarea structurilor operative și specializate cu autospeciale ale căror caracteristici tehnice să permită desfășurarea misiunilor în parametri cât mai buni, prin raportare la evoluția mediului infracțional și a celui de securitate, precum și la specificul dotărilor celorlalte structuri din cadrul sistemului de ordine publică și siguranță națională. Ultimele achiziții de mijloace de mobilitate cu caracteristici tehnice ridicate au fost efectuate în perioada 2006 – 2007.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here