Acasă Interne Discuții despre extinderea rețelei de laboratoare de analiză a drogurilor

Discuții despre extinderea rețelei de laboratoare de analiză a drogurilor

DISTRIBUIȚI

Grupului Național de Alertă Timpurie a discutat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la sediul ANA, despre extinderea rețelei de laboratoare de analiză a drogurilor și accesul la bazele de date europene, problematica medicamentelor psihiatrice și actualizarea tabelelor-anexă din legislația specifică.

În actuala componență, Grupul Național de Alertă Timpurie funcționează din primul semestru al acestui an și include specialiștii antidrog, reprezentanți ai Poliței Române, DIICOT, Ministerul Sănătății, medici din cadrul principalelor unități medicale din București și organizații neguvernamentale care monitorizează în timp real apariția și evoluția noilor droguri pe piața din România.

2 COMENTARII

  1. […] Grupului Național de Alertă Timpurie a discutat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la sediul ANA, despre extinderea rețelei de laboratoare de analiză a drogurilor și accesul la bazele de date europene, problematica medicamentelor psihiatrice și actualizarea tabelelor-anexă din legislația specifică. În actuala componență, Grupul Național de Alertă Timpurie funcționează din primul semestru al […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here