Acasă Social DJ 179, modernizat cu fonduri locale și de la Guvern

DJ 179, modernizat cu fonduri locale și de la Guvern

DISTRIBUIȚI

Au început lucrările de refacere a drumului județean DJ 179, pe raza comunei #Periș. Acesta va fi reabilitat și modernizat de la intersecția cu DJ 101B până la limita cu județul Prahova.

Valoarea totală a investiției este de 90 de milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul local al județului Ilfov și din programul guvernamental ,,Anghel Saligny”.

Pe DJ 179 va fi reabilitată și modernizată partea carosabilă, se vor amenaja șanțuri și rigole pentru preluarea apelor pluviale, trotuare și piste pentru bicicliști. De asemenea, se vor reface zonele de acces la proprietăți și intrările pe drumurile laterale și vor fi amenajate spații verzi.

”Este un proiect important pentru zona de nord a județului Ilfov și pentru locuitori. Prin această investiție, se asigură o mobilitate mai bună și o siguranță suplimentară în timpul deplasării, pentru șoferi, pietoni și bicicliști. Modernizarea înseamnă și un plus de confort și mai puțină poluare”, a declarat Ștefan Rădulescu, vicepreședinte CJ Ilfov.

2 COMENTARII

  1. […] Au început lucrările de refacere a drumului județean DJ 179, pe raza comunei #Periș. Acesta va fi reabilitat și modernizat de la intersecția cu DJ 101B până la limita cu județul Prahova. Valoarea totală a investiției este de 90 de milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul local al județului Ilfov și […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here