Acasă Politic Doar Predoiu mai e în grațiile lui Iohannis

Doar Predoiu mai e în grațiile lui Iohannis

DISTRIBUIȚI

Predoiu 

 

Disensiunile dintre președintele Klaus Iohannis și o parte din PNL se adâncesc pe zi ce trece spun surse bine informate din tabăra liberală. De-altfel, președintele a închis cele mai multe dintre canalele de comunicare cu anumite personaje din PNL și fostul PDL. Nici cu așa-zișii lideri ai noului PNL, Blaga și Gorghiu, nu mai comunică așa des cum comunica.

Singurul personaj care a rămas în grațiile lui Iohannis, scrie comisarul.ro, este Cătălin Predoiu. La nominalizarea căruia, în pofida tuturor intoxicărilor și mesajelor negative din presă, președintele nu a renunțat. Iar Predoiu, fie și din motive de oportunism, va accepta toate propunerile lui Iohannis pentru funcțiile de miniștri.

În aceste zile, deși se află în vacanță, Klaus Iohannis are pe agendă atât întâlniri cu persoane vizate pentru a ocupa demnități într-un viitor guvern minoritar susținut de UNPR, care pare a fi formula cu care se va merge chiar și după generalele din 2016, cât și analize ale CV-urilor persoanelor asupra cărora s-a orientat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here