Acasă Anchete Doar trei evazioniști din Dragonul Roșu au picat în plasa poliției

Doar trei evazioniști din Dragonul Roșu au picat în plasa poliției

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au acționat ieri pentru prevenirea și combaterea faptelor de comerț ilegal, în vederea depistării și luării măsurilor legale împotriva persoanelor care fac evaziune fiscală și care comercializează ilicit produse de orice natură.

Cu această ocazie, polițiștii au controlat 12 societăţi comerciale din incinta complexului Dragonul Roșu din localitatea Dobroeşti. În urma verificărilor efectuate au fost constatate trei infracţiuni de evaziune fiscală, consând în aceea că reprezentanții a trei societăți comerciale au fost depistați în timp ce comercializau articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și lenjerii de pat, fără a evidenţia operaţiunile comerciale în documentele contabile.

Astfel, în urma controalelor efectuate, polițiștii au indisponibilizat în vederea confiscării, 1.400 de articole vestimentare, 1.700 de perechi de încălțăminte și 1.300 seturi de lenjerii de pat. Totodată, polițiștii au sigilat 3 depozite din cadrul complexului, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, au fost aplicate opt amenzi contravenţionale, în valoare de 160.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here