Acasă Anchete Dosarul Dobroești/Încă doi ”Duduieni” dați în urmărire generală

Dosarul Dobroești/Încă doi ”Duduieni” dați în urmărire generală

DISTRIBUIȚI

Doi membri ai Clanului Duduienilor au fost dați în urmărire generală pentru tâlhărie și șantaj în dosarul în care maneliștii Nicolae Guță și Florin Salam au reclamat că au fost tâlhăriți de interlopi

Florin și Ștefan Duduianu au fost dați în urmărire generală după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în dosarul în care maneliștii Nicolae Guță și Florin Salam au reclamat că au fost tâlhăriți de interlopi.

Dosarul este instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1.

Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte 5 fiind cercetate sub control judiciar.

Pe 21 iulie 2020, peste 100 de polițiști din cadrul Poliției Capitalei au făcut 11 percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar de de tâlhărie și șantaj.

Recent, alți doi membri ai clanului Duduienilor, Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi Pian, au fost arestați pentru tentativă de omor. Ei au încercat să îl omoare pe Richard Rinu din clanul Rinu, ucigașul fratelui lor, Emi Pian.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here