Acasă Economie Dobroești – PLATĂ ONLINE PENTRU TAXE ȘI IMPOZITE

Dobroești – PLATĂ ONLINE PENTRU TAXE ȘI IMPOZITE

DISTRIBUIȚI
Woman holding a credit card and using computer, online shopping

De acum încolo și la Dobroești plata taxelor și a impozitelor se poate face în sistem online. Primăria Dobroești a implementat soluția de plată online. Accesând www.primariadobroesti.ro/plati-online, cetățenii localității își pot achita contribuțiile fără a mai fi nevoiți să se prezinte la ghișeu.

De asemenea, tot la capitolul realizări, primarul Ștefan Condu anunță că în parcul auto al primăriei au ajuns, după o licitație cu destule probleme, două mașini noi pentru strângerea gunoiului. Acetesa sunt autoutilitare performante care pot fi folosite și la deszăpezire. ”Așa cum mi-am dorit, veți avea un serviciu de salubrizare civilizat și de acum nu vor mai fi întârzieri la ridicarea gunoiului menajer”, spune primarul Ștefan Condu. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

1 COMENTARIU

  1. Ar fi bine daca pe platforma online ar fi mentionata si suma de plata. Ce sa platesc online daca nu stiu cat sa platesc?
    dl primar (cu litere mici) face ce stie el mai bine, sa se laude. Nu am primit niciodata decizia de impunere a impozitului anual. Nu stiu cat am de plata pana nu ajung la ghiseul primariei. Deci trebuie sa ma duc la primarie, sa aflu cat am de plata, si pe urma pot sa platesc online.
    Extraordinar! Brava dl primar (cu litere mici)! Sunteti un vizionar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here