Acasă Anchete Domnești: Prinși cu ”bombe” pe Centură

Domnești: Prinși cu ”bombe” pe Centură

DISTRIBUIȚI

Încă 5.000 de kg de articole pirotehnice din categoriile F2, F3, F4, în valoare totală de 68.000 de lei, au fost indisponibilizate în cadrul acțiunii naționale ”Foc de Artificii”,  de polițiștii ilfoveni.

În seara de 5 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Subsanțe Periculoase Ilfov s-au sesizat din oficiu, ca urmare a depistării în flagrant delict a unui bărbat, care transporta, într-o autoutilitară, aparaținând unei societăți comerciale, 5.000 de kg de articole pirotehnice, pentru care bărbatul a prezentat o factura fiscală, asupra căreia exista suspiciunea, că cele înscrise nu corespund realitații. De asemenea, cel în cauza nu deținea calitatea de pirotehnist.

Acțiunea polițiștilor a avut loc pe Drumul Național Centura București, la intersectie cu șoseaua Domnesti, județul Ilfov.

Cele 5000 de kg de aticole pirotehnice, din clasele F2, F3 si F4, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

La activități au participat si polițiștii Serviciului Rutier Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here