Acasă Anchete DOSARE PENALE ȘI MARFĂ CONFISCATĂ, ÎN VALOARE DE 80.000 DE LEI, ÎN...

DOSARE PENALE ȘI MARFĂ CONFISCATĂ, ÎN VALOARE DE 80.000 DE LEI, ÎN CADRUL UNEI ACȚIUNII A POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

fake

 

În zilele de 2 și 3 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și din cadrul poliției orașului Măgurele au acționat pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, contrabandei de țigări și a produselor contrafăcute.

În cadrul acțiunii, polițiștii au procedat la oprirea în trafic și verificarea mărfurilor transportate de mai multe autocare, pe raza localității ilfovene 1 Decembrie. În două dintre autovehiculele controlate, polițiștii au descoperit 250 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumerie, care purtau însemnele unor mărci consacrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute. Marfa a fost indisponibilizată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele a șase persoane, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrafacere de marcă.

De asemenea, într-unul din autocare, au fost descoperite 28.240 țigarete, piese auto și 1.000 kilograme cireșe, pentru care deținătorii nu au putut prezenta documente de proveniență. În acest caz, marfa a fost confiscată. Totodată, polițiștii au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 61.000 de lei. – foto: elforum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here