Acasă Anchete Dragnea, nou dosar la DNA

Dragnea, nou dosar la DNA

DISTRIBUIȚI

După ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Liviu Dragnea ar urma să își facă partid, împreună cu Teodor Meleșcanu (de fapt să reactiveze Alianța pentru România, ”înghițită” de PNL), fostul lider al PSD este vizat de DNA într-un nou dosar, în legătură cu utilizarea unor sume din fondurile partidului pentru vacante exotice, afirmă surse politice, scrie news.ro.

Comform surselor citate, DNA a cerut printr-o adresă oficială informaţii de la PSD, pentru afla dacă în perioada 2018-2019 partidul a organizat “evenimente cu caracter politic” în destinaţii exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta Cana şi Doha.

În adresă sunt nominalizate mai multe persoane care ar fi mers în deplasări alături de Liviu Dragnea pe banii partidului: Adrian Mladinoiu (fostul său aghiotant), Irina Tănase (partenera de viaţă), Mircea Drăghici (fostul trezorier al PSD), aflat în detenţie pentru utilizarea fondurilor PSD în interes personal, şi alte persoane care nu sunt membri PSD.

Liciu Dragnea a fost eliberat din penitenciar în 15 iulie,după doi ani şi două luni de detenţie. La 26 iulie, el a fost convocat la DNA. În 17 mai, Liviu Dragnea a fost tirmis în judecată în dosarul finanţării şi organizării vizitei sale în SUA, în 2017.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here