Acasă Interne Drogurile, la ordinea zilei pe litoral

Drogurile, la ordinea zilei pe litoral

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au constatat în flagrant delict, în 5 zile, 53 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc, în perioada 15 – 19 august a.c..

În urma acțiunii, polițiștii au constatat în flagrant delict 53 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu, fără drept, fiind înaintate mai multe dosare penale către DIICOT, care vizează 44 de persoane.

Totodată, pe perioada desfășurării acțiunii, au fost descoperite și retrase din circuitul ilicit 128 de comprimate ecstasy, 11 grame de substanță pulverulentă, 58 de grame de cannabis și 22 de joint-uri cu cannabis.

La data de 15/16 august a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat un tânăr, de 20 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce vindea 51 de comprimate ecstasy, iar la data de 16/17 august a.c., un alt tânăr, din București, de 20 de ani, a fost depistat în timp ce oferea spre vânzare, 29 de comprimate ecstasy, 3 grame de canabis și 0,5 grame de cocaină.

Cei în cauză au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc. În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here