Acasă Info Local DSP Ilfov/1.041 de persoane izolate și monitorizate la domiciliu

DSP Ilfov/1.041 de persoane izolate și monitorizate la domiciliu

DISTRIBUIȚI

Conform Direcției de Sănătate Publică, la 29 aprilie 2020, ora 15.00, în judeţul Ilfov se aflau 103 persoane în carantină instituționalizată şi 1.041 de persoane izolate și monitorizate la domiciliu, anunță Prefectura Ilfov.

Polițiștii din Ilfov continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență. În ultimele 24 de ore, peste 506 polițiști, jandarmi și polițiști locali au desfășurat 28 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

A fost verificat modul de respectare a măsurilor de izolare în cazul a 3.339 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, cu scopul de a verifica respectarea măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

De asemenea, au fost verificate 47 de societăți comerciale și PFA cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență. În urma acțiunilor desfășurate, Inspectoratul de Poliției al județului Ilfov raportează aplicarea a 118 sancțiuni în valoare totală de 196.510 lei.

În același interval de timp, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în cuantum de 18.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − two =