Acasă Politic Dumitru Stanca (USR Ilfov) vrea la Cotroceni

Dumitru Stanca (USR Ilfov) vrea la Cotroceni

DISTRIBUIȚI

USR va decide la congresul din 13 iulie asupra candidatului pe care îl va susţine la alegerile prezidenţiale. În termenul regulamentar, patru membri ai formațiunii s-au înscris în competiţia internă, printre care şi preşedintele partidului, Dan Barna, anunță USR.

Cei patru membri USR care s-au înscris în competiţia pentru alegerea candidatului la prezidenţiale până la termenul limită votat de Comitetul Politic sunt preşedintele USR Dan Barna, senatorul Mihai Goţiu şi alţi doi membri USR – Dumitru Stanca şi Dragoş Dinulescu. Dumitru Stanca este cadru militar în rezervă şi membru al USR Ilfov, iar Dragoş Dinulescu este medic dentist şi membru în Biroul Judeţean USR Prahova.

Campania internă pentru alegerea candidatului USR la alegerile prezidenţiale se va desfăşura în perioada 1-12 iulie şi va include prezentări şi dezbateri, iar votul va avea loc la congresul USR care va reuni pe 13 iulie, la Bucureşti, și la care vor participa 500 de delegaţi din toată ţara.

Competiţia internă face parte din procedurile statutar necesare ale USR, în paralel desfăşurându-se şi discuţiile în cadrul Alianţei USR PLUS pentru a identifica cea mai bună variantă de prezentare a Alianţei în următoarele alegeri, precizează USR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here