Acasă Educatie Elevii județului Ilfov au devenit jurnaliști pentru o zi

Elevii județului Ilfov au devenit jurnaliști pentru o zi

DISTRIBUIȚI
foto: facebook

Zeci de copii ai claselor gimnaziale din Cernica (Tânganu), Domnești și Cornetu au ajuns, astăzi, în redacțiile de știri ale Televiziunii Romania TV, Antena 3 și Metropola TV,însoțiți de cadrele didactice.

Au pășit pentru prima dată în studiourile TV, dincolo de micile ecrane, unde au avut ocazia să stea față în față cu cei mai cunoscuți jurnaliști din România.

Cei mici și-au luat rolul în serios. Au pus repede mâna pe microfon și, chiar dacă au avut trac de cameră, au trecut la filmări.

Acțiunea a fost realizată de către Consiliului Județean Ilfov, prin Direcția Comunicare și Mass-Media, alături de Inspectoratul Școlar Județean ILFOV, cu sprijinul Televiziunilor România TV, Antena 3 și Metropola TV.

3 COMENTARII

  1. […] Zeci de copii ai claselor gimnaziale din Cernica (Tânganu), Domnești și Cornetu au ajuns, astăzi, în redacțiile de știri ale Televiziunii Romania TV, Antena 3 și Metropola TV,însoțiți de cadrele didactice. Au pășit pentru prima dată în studiourile TV, dincolo de micile ecrane, unde au avut ocazia să stea față în față cu cei mai […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here